joi, 14 mai 2009

Hacker....pierdut

Il cheama Bogdan Gabriel Ionescu, fiul unui inginer din cadrul Ministerului Roman de Interne. Este castigatorul Olimpiadei balcanice de Matematica si Informatica. Este fiul unui inginer din cadrul Ministerului Roman de Interne si anul trecut a fost arestat impreuna cu alti tineri care erau membri unei bande de romani specializati in tehnica de phishing. Ce credeti ca au facut autoritatile romane cu el?
Pentru a face pe placul autoritatilor si opiniei publice italiene, l-au extradat si astfel Bogdan sa ajuns intr-una din inchisorile italiene.
Numai ca tanarul geniu, nu a luat-o prea in tragic si ambitios si-a dat examenele la informatica, chiar din spatele gratiilor si le-a luat cu nota maxima.[ oare de ce nu ma mir?]
Stiti cum au actionat autoritatile italiene, constiente de geniul tanarului?
Simplu. L-au angajat in Serviciile Secrete la Milano.
Concluzia va apartine dragi cititori!
As vrea doar sa fac o completare. Cred ca ar fi timpul ca toate bisericile crestine indiferent de denominatiune sa aiba in programul lor, rugaciune si post pentru talentele, inteligenta si sufletele tinerilor romani. Si eu va provoc sa meditam la acest lucru si sa alegem sa ne rugam macar o data pe saptamana special pentru tinerii romani, asa ca de la suflet pentru suflet, pentru ca geniul roman sa ramana la el acasa si sa straluceasca precum soarele.

6 comentarii:

nakudo spunea...

valorile ni le momesc altii..si-i iau...ca aici nu le recunoaste nimeni..valoarea sant prea ocupati cu altele...sincer..discordia asta intre biserici e de rau augur...unde e toleranta...mobilizarea comuna si rugaciunea?eu nu prea meditez..prefer sa ma rog...o sa va spun un mic secret..in nepal...preoti de diferite culte crestine...s-au unit cu lama...adoratori ai lui shiva ..musulmani si au tinut pe rand ceremonii pentru preotejarea copiilor...da in final tot la rugaciune au ajuns...serios...dar se feresc...ca vin dogmele si-i ard pe rug...hi-hi

Marius Brad spunea...

la fel au procedat si cei de la FBI, cu acei tineri, 2 sau 3... nu mai stiu exact cati erau... dar i-au luat la ei:P ii ceva normal, tipi parca erau din arad, nu mai stiu exact si-si bagase nasul pe la NASA... bafta lor:P (cica, ii judeca statul American:)))

elena marin-alexe spunea...

nakudo - Eu sper sincer ca 'ai nostri' [guvernantii] vor invata ceva din asta.In alta ordine de idei ma refeream la ' sa meditam la cele intamplate, si sa ne rugam apoi in cunostinta de cauza.Cat despre celelalte ....nu vreau sa intru acum in amanunte. E bine sa cunoastem Biblia si vointa lui Dumnezeu, despre toate lucrurile din viata noastra.Ce zici te provoc sa citesti biblia 'd a cappo al fine'?Te pup.

elena marin-alexe spunea...

kalliope - Da am auzit si de cei din Arad.Imi pare rau ca "unora" nu la pasa.

kis spunea...

mari minti luminate ale neamului, spuneau odinioara,,SANT MANDRU CA SANT ROMAN,,
in ultimii 18 ani prea putini mai puteau sa spuna asta cand ieseau peste hotare si din pacate nici astazi nu sau schimbat multe datorita clasei politice romanesti post comuniste, care nu stiu sa aprecieze inteligenta ; multi zic ,,SANTEM ROMANI, NE MERITAM SOARTA,,
DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE ROMANIA!

elena marin-alexe spunea...

kis - Multumesc pt. cele spuse.AMIN.