joi, 5 mai 2011

Doar atât

Pe adresa de Facebook am primit un mesaj  şi am să răspund public.

Gheorghe Cornel Rosca

    *
      Hristos A ÎNVIAT !
      Stimata doamna Elena Marin-Alexe, Buna ZIUA !
      Voi încerca sa fiu cât mai scut si ÎMI CER IERTARE pentru ca va deranjez !
      ~
      Eu sunt CREDINCIOS, dar ... ortodox. Nu stiu ce înseamna, caci abia acum MA INTERESEZ !
      Însa, doresc sa CAUT pretutindeni ... "tresariri ... de comuniune" cu Dumnezeu !
      Mi-a murit sotia în august, anul trecut si AM STAT despartit de Ana Maria Stefania, mai mult de 9 luni, SILIT de rudele din partea lui Mihaela, care AU REFUZAT sa-mi dea fetita înapoi acasa ! Am pierdut O AVERE "judecându-ma" cu ei si "CÂSTIGÂND tutela" ! Acum MA ZBAT în GRAVE lipsuri materiale.
      Va rog din Inima ! VA JUR ca NU eu am fost Clona ! Va jur ca NU eu am scris acel comentariu la domnul Adrian ! Însa EU (Rosca Gheorghe Cornel) am fost afectat aproape 2 (DOI !) ani, si ÎNCA sunt afectat, si tot voi mai fi TOATA VIATA MEA, de "actiunea" acelui nesabuit !
      Va rog însa pe dvs. sa luati o decizie favorabila acestui APEL.
      Va rog sa "MA ELIBERATI" de stresul datorat refuzului dvs. de A-MI DA DREPTATE !
      Am fost suparat ... si , "normal" am dorit sa ajung cumva .... la CUGETUL dvs. De aceea am scris "acele" articole pe blogurile mele, NU PENTRU RECLAMA !
      NU doresc SA MA IERTATI, în relatie cu acel incident, sau în relatie cu Clona ! FIECARE îsi va "JUDECA VIATA" împreuna cu MÂNTUITORUL, dupa care VA MERGE unde "si-a asternut" !
      NU doresc sa va absolviti de vreo "VINA", cerându-mi dumneavoastra Iertare !
      Eu pentru dvs. insist, pentru A NU RAMÂNE în EROARE !!!
      ~
      Va rog insistent, daca este cazul pentru alte detalii ALE REALULUI, eu sunt chiar cine am spus ca sunt: Rosca Gheorghe Cornel, am 9 Bloguri (înca nu le-am unificat, caci ÎNCA nu ma pricep) si sunt pictor-executant la Teatrul Nottara, Bucuresti.
      Aveti acest mesaj "în mâna" si ÎMI PUTETI face (cu ajutorul lui) MULT RAU, mie si fetitei mele, sau, puteti ... sa va revizuiti atitudinea, macar ca .... "Semn de întrebare" !
      Va rog: VA CER PERMISIUNEA sa vizitez blogul dvs. http://hailaplimbare.blogspot.com/, chiar daca NU DORITI sa comentez. POT sa ma abtin. Îmi este necesar (asa cum v-am precizat) "Întelegerii" diferitelor aspecte umane. Pot sa ma abtin chiar de la a LUA citate, pe care sa le dezvolt, mai ales pentru ca este protejat de DREPTURI DE AUTOR. Dar macar lasati-ma sa-l CONSULT !
      Va Multumesc !
      ~
      Cornelius, :):)
      PS: În lipsa vreunui raspuns din partea dvs., ANUL ASTA nu va mai deranjez ... NICAIERI în Virtual (pe întreg NET-ul !)
      Dumnezeu SA VA Binecuvânteze ! Amin. ~,

Domnule Roşca

În acest mesaj pe care mi l-aţi trimis, sunt lucruri personale ce vă aparţin si nu cred că trebuie amestecate cu problema care vă frământă de ceva timp. Eu am şi uitat acea poveste urâtă cu "Clona", care mi-a adus înjurături şi vulgarităţi cât cuprinde o mahala întreagă...Spuneţi ca nu dv. sunteţi acela , ci o clonă, care v-a facut de râs in lumea virtuală, comentând sub numele dv.stră. 
Ok.
Declar public că am uitat, am iertat şi înclin să vă cred că a-ţi fost clonat!
Uitaţi şi dv.acest incident şi vă rog să-i puneţi punct. 
Nu doresc însă, să vă am printre prietenii mei din simplul motiv că nu avem nici un punct comun. 
Mă voi rezuma doar la prietenii aleşi de mine, pe anumite criterii şi pe care abia dacă am timp să-i vizitez.Mai am şi alte preocupări destul de importante, în afara virtualului, care îmi solicită timpul.
Şi apoi se ştie că fiecare dintre noi avem dreptul să ne alegem prietenii şi în lumea reală, ca şi în cea virtuală.
Vă rog să nu îmi mai trimiteţi nici un mesaj.Nu voi mai răspunde. Din acest motiv am ales sa vă  răspund public.Vă mulţumesc.