miercuri, 16 mai 2012

Reţetă pentru toate anotimpurile

Pentru-că se apropie timpul calduros, vă recomand o reţetă răcoritoare pe care "am inventat-o" acum doi ani în urmă şi care pe lângă faptul că este naturală, este foarte plăcută la gust.
Se poate servi cu succes în orice anotimp. Musafirii vor fi îîncântaţi!
Se pot folosi fructe diverse. Eu folosesc:
2-3 mere, 1 pară, 2 portocale, 1 -2 lămâi, 2 kiwi, 1 banană, 2 struguri mai mici, un pumn de capşuni.

Toate aceste fructe se curăţă de coajă si se taie felii mai mici. Se pun într-un castron mare şi peste ele se toarna apă cca 1 kg şi patru linguri de miere. Se lasă la loc rece 2-3 ore.
Intr-un alt vas se marunţesc cu blenderul o cană de vişine eu am la congelator tot timpul anului
Se toarnă conţinutul peste fructele mărunţite din castron. Se amestecă bine şi se poate servi după masă în loc de sucul contrafăcut din comerţ.
Este cu adevărat un deliciu! Încercaţi şi ...mai vorbim noi!

4 comentarii:

iri spunea...

Deocamdata mi-ai facut doar pofta!

elena marin-alexe spunea...

Iri
Hai încearcă şi poţi adăuga ce fructe vrei, doar să fii atentă la cantitatea lor, mai ales la cele cu aromă puternică.

Anikó spunea...

Asta merita incercat!

elena marin-alexe spunea...

Anikó
MERITA! Si e la indemana oricui, draga mea.