luni, 20 februarie 2017

Chemare la mijlocire


APEL LA 7 ZILE DE POST SI RUGACIUNE,
in perioada 20-27 februarie 2017
Puterea de a actiona ,de a astepta ,de a lua hotarari noi
S’au scurs deja, aproape in totalitate, cele sase luni de sactiune omeneasca ,pentru pastorul principal al bisericii Betel din Bucuresti , Florin Ianovici !
Pe cei mai multi ne’a revoltat, o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de’a explicatii, miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile ,dar am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre” talharii acestor vremi”, care sunt : lipsa de responsabilitate,de asumare ,dorinta de a ucide fratii ,nu de a ridica, dorinta de a darama si nu a zidi.
Dar timpul trece ,parca fara sa bage de seama uneltirile lumesti de marire ale unora ,de fabricare a urateniei altora,totul pentru pretul unui scaun manjit de lupte firesti si lacome .
Acum se asteapta decizia unui comitet bisericesc unde a slujit fratele pastor Florin Ianovici peste 20 de ani, si unde ,oricat de aroganti ar fi unii ,trebuie sa recunoasca ,ca Biserica Betel din Bucuresti a fost binecuvantata ,zidita si crescuta din belsug ,prin harul daruit de Dumnezeu acestui pastor.
Apoi asteptam decizia Cultului Penticostal ,dupa sase luni de smerire si asteptare in ascultare a fratelui pastor , prin care sa fie repus in toate drepturile avute anterior suspendarii pe aceasta perioada limitata ,asa cum este legal ,biblic,etic si moral.
Cat este decizia unora de onesta ,de partea cui este dreptatea , vine o zi cand totul va fi dat pe fata , de aceea sa ne incredem in Hristos !
Daca unii dintre noi am tacut limitandu’ne la post si rugaciune in aceasta perioada ,sa nu inteleaga ceilalti ca vreunul dintre noi am uitat ,sau nu suntem atenti la jocurile puterii facute in spatele usilor inchise. Inaintea lui Dumnezeu totul este descoperit !
Pentru aceasta cauza va chemam la o saptamana de post si rugaciune pe toti acei ce ati fost ziditi spiritual de pastorul Florin Ianovici ,pentru ca Dumnezeu sa dea la o parte orice plan vrajmas,sa taie calea dusmanilor lucrarii Domnului ,ce o face pastorul Florin Ianovici,schimbandu’le inimile in bine,alungand ura si jocurile murdare de culise,sa dea pe fata orice plan murdar al celui rau , sa dea biruinta in Numele lui Hristos slujitorului Sau , si sa vindece trupul,sufletul si inima pastorului Florin Ianovici pentru a putea sluji in puterea si harul primite de la Domnul ! amin!
,Dumnezeu sa va rasplateasca!


Apel primit de la frati si surori din BISERICA BETEL CRANGASI

PS.Cei care simţiţi cu fratele nostru, cu pastorul Florin Ianovici, cei care ascultaţi de cuvântul divin, cei care sunteţi atinşi de dragostea din porunca ce uneşte toate poruncile într-o esenţă de mare preţ,  sunteţi invitaţi la rugăciune şi post. Dumnezeu să vă binecuvânteze! AMIN.

elena marin alexe

Niciun comentariu: