miercuri, 26 aprilie 2017

Albfărăgri sau Gri fără alb?

drept la replică


      Nu dreptul la replică ci agresivitatea ta, mă face să aleg a-ți răspunde, Mircea Levi Brădeanu!
Scrisoarea ta deschisă având ca blazon comentariul meu nu m-a mirat deloc, o așteptam...
Dacă nu ai fi scris, aș fi rămas uimită dar ai ales, tu ai ales să scrii. Tot ce mi-ai scris mă lasă rece. Eu sunt un om sincer cu experiență de o viață și nu mă intimidez ușor, iar în genunchi cad adeseori dar , doar în fața lui Dumnezeu. Nu înțeleg de ce te-a uimit comentariul meu. Păi ...la așa postare, așa comentariu, dragule!
     Tu îl murdărești pe un om, pe pastorul Ianovici, cel care a lucrat cu râvnă și chiar dacă a fost aproape strivit, s-a smerit și continuă să lucreze în via lui Dumnezeu. Dacă a greșit este problema lui, e viața lui nu a ta, nu a mea, căci Hristos a murit și pentru el. Ori cumva sângele lui Hristos nu mai poate curăți? Tu în afară de a murdări oameni, pe care îi consideri nedemni, păcătoși, ori pur și simplu nu-ți plac, ce altceva ai făcut pentru crucea lui Hristos? Ai adus suflete la mântuire? Câte?
Pentru câți te-ai rugat, ai postit și câte zile și nopți ai insistat la Dumnezeu ca oamenii să se pocăiască? Chiar nu ți-e rușine? Te -a deranjat părerea mea așa tare încît m-ai numit ironic, avocatul lui Ianovici. Ei, află tu, că pastorul Ianovici are cel mai bun și valoros avocat, pe Domnul Isus Hristos. Doar El are potențial să fie avocatul unui avocat pământean.
Să admit că Ianovici este cel mai păcătos om, dar dacă ai citit biblia spune-mi și mie ce comportament a avut Domnul Isus față de cei greșiți? Tu, dragule, ori n-ai citit biblia, ori ai confundat-o cu vreo carte care aparține genului beletristică... pe care o citești, dar nu cu inima și cu post și rugăciune. Crezi că Isus este mulțumit de cum te comporți tu?
A luat El vreodată piatra? A batjocorit ? A jignit? A osândit? A discreditat El pe cineva? Dacă nu a făcut aceste lucruri, pe care tu le-ai făcut și le faci, de ce te-a mirat comentariul meu?
Cumva te-ai comportat ca Hristos și eu ți-am spus că ești plin de draci? Sau mi-ai demonstrat că nu m-am înșelat?
      Află "Griule' căci Hristos nu a osândit pe nimeni, nu a batjocorit cetatea împietrită a Ierusalimului ci a plâns și s-a rugat pentru ea. Dacă ai fi făcut la fel, ți-aș fi spus Înger alb.
Ți-ai ales greșit titlul blogului: alb fără gri...Nu se potrivește cu ce afișezi pe el.
Dacă erai ceva mai isteț și mai pocăit, ai fi publicat doar mesaje biblice care să ridice pe cei căzuți, să aline, să binecuvânteze, să proclame voia, mila , iertarea și Dragostea lui Dumnezeu. În acest fel s-ar fi potrivit și numele blogului, dar așa ...e absurd să te intitulezi alb,  care semnifică inocență, puritate,
sființenie și tu să afișezi publicului cititor ură, dispreț, bârfe, răutăți gratuite într-un cuvânt. Poate că ești doar portavocea altuia, altora, nu cumva?
      Eu am ales să fiu cu tot sufletul și inima lângă cei care au nevoie de susținere în rugăciune și post și nu este treaba nimănui. Eu asta am învățat de la Hristos că dragostea față de aproapele meu este împlinirea poruncilor și ori de câte ori citesc și recitesc tot asta înțeleg. Dacă te-am supărat, îmi cer scuze. Nu am intenționat asta. Am scris concluzionând, după ce ți-am citit blogul.

Și totuși...Dacă Dumnezeu îți cere sufletul ...la noapte?
P.S.
Am un sfat sincer: Ori schimbi numele blogului, ori revizuiește-ți atitudinea. La Dumnezeu încă avem acces. Dacă îl implori vei primi iertare.
Dumnezeu să te înțelepțească ! Pace și har!

 
elena marin alexe

Niciun comentariu: