vineri, 14 aprilie 2017

Alegere dureroasă

    
    Pastorul Florin Ianovici a ales. Și-a dat demisia din Cultul Penticostal. V-aș ruga să-i respectăm decizia , făsă a ne da cu părerea, căci nu este benefic acum în preajma sărbătorii de Învierea Domnului Isus. Dacă pastorul a găsit de cuviință să facă acest gest în mod public, este clar că știe bine amănunte și fapte care l-au determinat la această decizie, deloc ușoară, ba aș îndrăzni să spun foarte dureroasă. Dualitatea celor două decizii este de-a dreptul ridicolă și confuză. Și dacă ar fi doar asta.
Celor care așteaptă să-mi spun părerea le spun deschis că au de așteptat până trec sărbătorile Învierii. Acum ca orice gospodină mă preocup de masa pentru Paște, adică de sarmale și cozonac pentru nepoței.
Vă pot spune doat un singur lucru și-l știți și voi, dragi prieteni, frați și surori: Nu cade un fir de păr fără știrea Domnului...Deci hai să ne apropiem cu respect în fața Domnului , să primim sărbătoarea Paștelui așa cum se cuvine, cu inimi curate și sincere, în pace.
Sărbători fericite vă doresc tuturor! Hristos este viu!
Despre altele...mai vorbim după... 

elena marin alexe

2 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Hristos a inviat! Un pastor bun ramane un slujitor al lui Dumnezeu indiferent de biserica. Si noi nu prea facem nici o diferenta intre cea penticostala, baptista si celelalte...
Sa predice acolo unde e primit cu dragoste si astfel isi va indepli menirea si voi il veti asculta cu la fel de mare dragoste.

elena marin-alexe spunea...

Îngerul tău
Bine ai venit la plimbare! Ce să spun...cred că ai dreptate. Nu denumirea unui cult ne aduce mântuire ci o viață devotată dragostei divine a lui Dumnezeu!
Isus este viu!