miercuri, 5 aprilie 2017

Suspendarea a luat sfârșit

     
Cunoaștem decizia luată în dreptul pastorului Ianovici azi 5 Aprilie. I s-a ridicat suspendarea, va fi pastor secundar la Betel pînă în luna Decembrie, până la o nouă ședință de alegeri.Dumnezeu s-a dovedit încă odată,  Stânca de ajutor pentru cei care se unesc în post și rugăciune și ne-a demonstrat că El rămâne credincios promisiunilor  Sale.
Ce va fi în viitor, ce va face pastorul Ianovici ? Cred că va rămâne să slujească în biserica Betel. Toți cei care ne-am rugat și l-am susținut pe pastor, ne bucurăm nespus și mulțumim Domnului, dar să nu uităm un lucru important: avem "dezlegare" la rugăciune în Dragoste. Așa că rămânem cu toată inima și sufletul în toate lucrurile bune oameni ai rugăciunii.

Am fost cam dură în articolul precedent despre Ștefan Ivan, îmi pare rău,  însă afirmațiile lui de pe blog m-au descumpănit oarecum și am pus cap la cap mesajele trimise de membri de la Betel și totul s-a legat iar întristarea mea a fost mare. Am spus adevărul iar adevărul este dureros. Totuși sper ca lucrurile să apuce pe un vad binecuvântat între cei doi pastori spre beneficiul creșterii spirituale din biserică. Cred că fiecare am avut de învățat o lecție de viață din toată această poveste adevărată.
Dumnezeu să aline rănile încă deschise ale pastorului Florin Ianovici, să-l ajute să ierte și să iubească. La fel am aceleași așteptări de la Ștefan Ivan, care ar trebui  acum să pună balsam de cuvinte și fapte frumoase, trecute prin dragostea divină, pe relația lui cu pastorul Ianovici, căci Dragostea este ingredientul principal fără de care nimeni nu poate spera cerul binecuvîntat.
Acum, biserica Betel, dar și noi ceilalți ne vom putea bucura de îndemnurile pastorului Ianovici. Dumnezeu să-l folosească în lucrarea Sa.Doamne dă izbândă, Doamne binecuvântează poporul Tău !

elena marin alexe
4 comentarii:

Anonim spunea...

E bine ca a fost repus in drepturi. El ramane totusi "suspendat" de foarte multe biserici de pretutindeni. Cristian Ionescu, starostele penticostalilor romani ne-a si dat cateva indicii:

https://dininimapentrutine.wordpress.com/2017/04/10/cine-ii-apara-pe-stricatii-bisericiide-pastor-cristian-ionescu/

Omul stie ca el da tonul si ceilalti asculta. E neam cu Moise Ardelean, presedintele cultului, biserica lui e mare si face colecte bogate pt diversi pastori si biserici.

elena marin-alexe spunea...

Anonim
Îmi pare rău că ai comentat sub protecția anonimatului, dar pentru-că ai scris pertinent îți voi răspunde.
Cui îi pasă de Cristian Ionescu și de părerile lui este frate cu risipitorul, care preferă să se ridice el călcând peste durerile unora dintre noi. Nu asta vrea Dumnezeu. Oricum mie și multora nu ne pasă de pietrele acestui renumit...Ionescu. Suntem în săptămâna patimilor Dumnezeu ne-a iertat dar unii aruncă în derizoriu sfânta voie a Domnului Celui Viu.

Anonim spunea...

Sunt absolut de acord cu ce spuneti. Nici mie nu-mi pasa ce spune Ionescu si nici nu ii dau girul politicii religioase pe care o promoveaza sub masca conservatorismului. Am comentat sub anonimat pt ca nu am facebook si nu-mi da o alta optiune. Sunt bloguri in care ti se da optiunea sa iti pui numele, adresa de email etc. Aici la dvs, daca nu ai facebook sau cont pe gmail (google) nu poti comenta decat daca selectezi "anonim". Va apreciez pentru curajul de care dati dovada.

elena marin-alexe spunea...

Anonim

Vă mulțumesc cu sufletul. Curajul mi l-a dat Domnul meu care zilnic mijlocește pentru mine...Cum aș putea să nu fiu atinsă de dragostea Lui?