vineri, 29 martie 2013

Mazăre, Panarama...de la malul mării

Aşa arată omul tuturor posibilităţilor, Radu Mazăre. El, Mazăre, se crede este punctul pe i, este totul în judeţ, el face şi desface, el incită şi irită sau ignoră ziariştii, dând răspunsuri în zeflemea tuturor. Deghizările lui de prost gust arată ce ar vrea să fie, când de fapt nu este nimic.
El se pretinde a fi un Che Guevara, autohton, un luptător ...fără ideal, sau poate că are totuşi un ideal ...acela de a manipula un judeţ întreg spre beneficiul personal.
 
Eu am o nedumerire pe care o adresez constănţenilor:
Oameni buni, dacă totuşi nu vă pasă că ăsta îşi bate joc de voi, totuşi - nu vă jenaţi cu asemenea primar, cu clovnul Mazăre?

Elena Marin Alexe - Pamflet de moment

8 comentarii:

Monna Albu (Novacescu) spunea...

....si se pare ca asemenea oameni sunt "apreciati"..spun apreciati cu ghilimelele de rigoare.
Doamne deschide mintea constantenilor..in mod special.

Mihaella Gheorghiu spunea...

trebuie sa recunosc ca...ai dreptate.Din punctul meu de vedere chiar ca e clovn.un barbat caraghios ca asta nu am mai vazut...

Anonim spunea...

TRIST,TRIST,cat se poate de Trist.De fapt ce este Trist? Starea actuala ,a NATIUNII,ROMANE,modul cum Romanii,isi accepta,Soarta,Destinul,INDIFERENTA,NEPASAREA,APATIA,CONFUZIA,NEPUTINTA,de a fi Selectivi,de a avea Principii,Respect fata de Sine,face ca TARA aceasta sa fie condusa(impropiu spus),de niste NULITATI,PANARAME,CORUPTI,IMORALI,IPOCRITI,TRADATORI,TRASEISTI,HULPAVI,LACOMI.DOAMNE,DUMNEZEULE,oare sa fie ADEVARAT? ca :"ORICE POPOR,isi merita SOARTA".TREZESTE-I DOAMNE pe ROMANI, INDURA-TE, DOAMNE de TARA noastra,REVIGOREAZA-NE,da-ne Constiinta,da-ne Vointa,da-ne CREDINTA,da-ne CURAJ,ajuta-ne sa iesim din "Confortul" NEPASARII,ajuta-ne sa fim Oameni,ai Actiunii,cu PRINCIPII,ajuta-ne sa nu fim LASI,sa nu mai acceptam sa fim MINTITI,SANTAJATI,AMENINTATI,PACALITI,INVRAJBITI,Scoate-ne,DUMNEZEULE ATOTPUTERNIC,din aceasta stare Deplorabila,din acest Marasm(Decadere Morala).Ajuta Neputintei noastre.

elena marin-alexe spunea...

Monna Tabita Novacescu
Amin!Să sperăm că oamenii, locuitorii Contanţei, vor fi mai atenţi în aprecierea edilului lor.

elena marin-alexe spunea...

MAG
Chiar caraghios, dragă MAG :)

elena marin-alexe spunea...

Anonim
Ce este trist pentru români, este indiferenţa unor personaje, de tipul celui amintit mai sus.
De ce anonim?

elena marin-alexe spunea...

Anonim
Seara buna,doamna,bunule om!nu am comentat niciodata insa va urmaresc blogul,"coltisor de suflet "pt mine cu mare drag!multa,multa sanatate,liniste si tihna in suflet sa va dea bunul Dumnezeu!sunt...o constanteanca si nu ma simt mindra de d nul mazare si nici nu ma reprezinta ca primar dar nu suntem multi care gandim aici asa....iar cum majoritatea castiga.....Multa sanatate,cu drag,maria mirela

elena marin-alexe spunea...

Anonim
Mulţumiri pentru părere şi văzită. Mă bucur că apreciaţi blogul meu.
O zi binecuvântată îţi doresc, Maria Mirela!