sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Răspuns public unui anonim

Anonim Anonim spunea...
Daca tot va erijati in aparator al lui Florin Ianovici trebuie sa luati in calcul si acuzatiile pe drept care i se aduc.
12 noiembrie 2016, 08:26
Ștergere
Blogger elena marin-alexe spunea...
Eu nu m-am erijat în apărătorul pastorului Ianovici, am fost greşit înţeleasă, d-le anonim sau anonimă...
Eu îmi slujesc Stăpânul, pe Cel Prea Înalt şi dragostea faţă de El nu-mi permite să denigrez, să rănesc, să dispreţuiesc ci din contră mă îndeamnă la iubire, iertare, facere de bine, răbdare, şi mă străduiesc să fac voia Lui. Cuvântul sfânt spune că în vremurile din urmă, dragostea celor mai mulţi se va răci.Ei bine, eu nu doresc să fac parte dintre cei mai mulţi. Când aţi citit ultima oară, pe genunchi, cu sufletul deschis în Luca 6:22 ? sau 1 Corinteni 13:4-8? Eu am făcut asta.Vă sfătuiesc să cititi, să postiti, pentru a înţelege ce înseamnă Dragostea lui Dumnezeu. Ce aţi scris dv aici am dreptul să consider bârfă ordinară şi parcă nu aş crede că sunteţi un creştin, nu, căci un slujitor al lui Hristos nu ar împrăştia asemenea mizerii. Niciodată! Absolut niciodată. De ce v-aţi străduit să-mi daţi atâtea amănunte şi să-l denigraţi pe pastorul Ianovici în faţa mea, dacă nu sunteţi ros de invidie şi răutate? De ce nu aţi ales să vă rugaţi pentru el, dacă credeţi despre el tot ce mi-aţi scris? Nu asta e de datoria unui creştin autentic? Măcar de dragul lui Isus şi a lucrării Sale nu ar fi trebuit să vă scuipaţi veninul... Domnul Isus a restrâns cele 10 porunci în una singură: Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul Tău şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi. E cea mai grea poruncă pentru mulţi care se cred creştini. Dar ...fără împlinirea ei nu vor putea vedea faţa lui Dumnezeu şi mântuirea. Vreţi să vă spun ceva? Mi-e silă, dar mi-este şi milă de d-stră.Vă las la mila Domnului nostru şi mă rog să vă ierte pe dv-stră şi pe toţi ceilalţi...
12 noiembrie 2016, 13:00


Nu am vrut să dau public tot comentariul pe care l-am primit. Dacă ar fi fost semnat aş fi făcut-o. Cine are drept de a judeca lucrarea făcută de altul? Biblia spune: Caci nimeni nu poate pune o alta temelie decat cea care a fost pusa si care este Isus Hristos.
12. Iar daca cladeste cineva pe aceasta temelie aur, argint, pietre scumpe, lemn, fan, trestie,
13. lucrarea fiecaruia va fi data pe fata: ziua Domnului o va face cunoscut, caci se va descoperi in foc. Si focul va dovedi cum este lucrarea fiecaruia.
14. Daca lucrarea zidita de cineva pe temelia aceea ramane in picioare, el va primi o rasplata.
15. Daca lucrarea lui va fi arsa, isi va pierde rasplata. .
Ce nu prea înţeleg eu, este că deşi pastorul aşteaptă răspunsul Domnului în tăcere, sunt încă destui neliniştiţi în răutatea lor, care se zbuciumă şi continuă să arunce mizerii în virtual.Vai de voi inconştienţilor care sunteţi orbi şi surzi, căci nu vă daţi seama că puneţi lucrarea lui Dumnezeu într-o lumină proastă.Veţi fi judecaţi la sfârşit că mulţi oameni s-au poticnit în voi şi nu s-au întors la Dumnezeu. Chiar nu vă daţi seama? Doamne, câtă inconştienţă şi răutate!
Bine a scris Isaia în cap. 48 cu vers.22 Cei rai n-au pace, ...

elena marin alexe
Ștergere

Niciun comentariu: