marți, 29 noiembrie 2016

Anonimule...te iert


Aceste fraze pe care le voi reda mai jos sunt spicuiri din avalanşa mesajelor pe care le-am primit de la un Anonim şi se vede clar cum a evoluat atitudinea lui faţă de mine, pe parcursul a câtorva zile, de la apelativul stimată, la tâmpito...etc.

Anonim spunea...

    Daca tot va erijati in aparator al lui Florin Ianovici trebuie sa luati in calcul si acuzatiile pe drept care i se aduc.
Stimata doamna,
Cei care-l apara pe Ianovici il cunosc din vorbe (talk is cheap), n-au avut de-a face deloc cu el. Mi se pare foarte subreda logica potrivit careia "cei care-l critica pe F.I. precis sunt invidiosi pe el pt ca predica bine, e orator bun". Oare e sufficient sa le zici bine ca sa te califici ca si predicator? Daca chestiunea cu invidia tine, atunci toti cei "care le zic bine" de la anvon nu pot fi mustrati pt ca automat veti spune ca acele critici vin din.. invidie.


Anonim spunea...
Dumneata ai mintea blocată in mod clar.. nu vrei să te documentezi...Esti de-a dreptul hilara cand refuzi sa verifici orice argument dar o tii asa mai departe ca sunt plin de ura, ranchiuna si invidie. Cam astia se pare ca sunt "intelectualii" evanghelici. Argumente zero dar "feelings" pana la Dumnezeu si inapoi, iar aceste sentimente vin tocmai din vorbele idolului, nu din faptele lui. Refuzi sa te documentezi ca...

Anonim spunea...
Ce penibila esti, duduie! Ti se blocheaza mintea cand e vorba de idolul tau ..Tu ai dreptate in toate ineptiile tale de aici doar pt ca ai blog? Potrivit mintii tale obtuse tot ce este spus sub anominat este barfa, adica minciuna. Nu are de-a face una cu alta


Anonim spunea...
Intreaba prostanaco ...Tu spui ca tot ce se spune despre Ianovici este din invidie. Esti o tampita, imi pare rau sa-ti spun. Pai tu nu verifici ce se spune si indifferent care este valoarea argumentului, tu spui asa pt ca asa spune creierul tau tamp ca tot ce se spune se spune din invidie? Delict constituie doar faptul ca te-am facut imbecila. Asa-i, duduie?

Anonim spunea...
    Si pentru Ianovici spunea sa nu ne rugam chiar deloc sa-i de-a Dumnezeu pocainta?. Totusi, ...dumneata, te duci cu capul inainte, fara sa gandesti, manata de aceeasi logica subreda potrivit careia "stiu eu (fara sa am probe si fara sa gandesc) ca astia sunt manati de rautate si de invidie".
 Desteapta mai esti, duduie! Te bagi ca musca in c... calului pt un om care ti-ar da o copita in mecla daca ai avea o problema cu el. Asta e F. Ianovici,

 Anonimule...
Măi omule, cum ai reuşit să te transformi în fiară? Mie mi-e ruşine să-ţi dau anonimele public. De fapt nu am înţeles ce vrei de la mine.  .După toate mesajele pe care mi le-a trimis şi în care m-au "binecuvântat cu alese cuvinte" ce pot să fac am făcut. Am înţeles că atâta poţi, atâta spui, că ăsta eşti, de fapt un neruşinat, aşa că  am setat şi nu vei mai avea acces să-mi scrii sub protecţia anonimatului. Eşti un om de nimic, plin de frustrări, demn de milă. Sinceră să fiu te detest ca om, dar ca suflet mi-e milă de tine. Tu te crezi creştin dar nu-l urmezi pe Isus în fapt. Isus este bun, milos, iertător, răbdător, mare iubitor de oameni, chiar de cei mai păcătoşi. Tu eşti opusul Domnului nostru. Sărac spiritual ce eşti!. Ce lipsit de minte ai putut fi, ca să crezi că argumentele tale îmi vor schimba atitudinea de fiică de rege, căci eu asta sunt şi ascult doar de Tatăl meu.Am spicuit din mesajele tale ca să vadă şi alţii cât de schimbător eşti, cum de la stimată doamnă ai ajuns la...imbecilă...Ce lipsit de caracter eşti anonimule!, Cum să pot crede cuvintele cu care l-ai denigrat pe pastor? Cu aşa atitudine ai vrut să mă convingi să fiu de partea ta? Ruşine să-ţi fie. E clar că eşti invidios pe pastorul Ianovici! Eşti plin de fiere...ură şi dispreţ. Vai de tine! Vei da socoteală într-o zi şi pentru cuvintele mârşave cu care m-ai "cadorisit", omule. Nu vreau să supăr pe Tatăl meu , aşa că mă opresc aici. Dumnezeu să te ierte. Eu te-am iertat. Se apropie sărbătoarea Naşterii Domnului, adună-ţi mintea risipită şi grăbeşte să-ţi ceri iertare de la Dumnezeu. Mă voi ruga pentru tine.
Dacă vrei să-ţi scuipi mizeria dintre dinţi, iată îţi dau un sfat: Scrie pe blogul tău!
Aviz amatorilor!

elena marin alexe

Niciun comentariu: