sâmbătă, 16 iunie 2012

Crima din biserică


Astăzi la ora 10.00 la Biserica "Sfântul Ioan Botezătorul" aflată în Piaţa Unirii din Focşani, a avut loc o crimă ciudată. Abia se terminase slujba , iar în biserică mai erau doar preotul Tudor Marin şi femeia care vindea lumânări. Ciudat este ce afirmă femeia, că individul i-a cerut preotului să-i explice nişte versete din Biblie.

Criminalul un barbat în jur de 40 ani, purta o cămaşă neagră. Acesta a disparut şi este căutat de oamenii legii din Focşani.


Am o nedumerire. Oare câţi dintre noi ne dăm seama încotro se îndreaptă omenirea? Un lucru este cert: Oamenii s-au îndepartat foarte mult de Dumnezeu şi acestea sunt consecinţele unei vieţi trăite doar sub o formă de credinţă, dar fără legătură cu divinitatea.


12 comentarii:

nakudo spunea...

cunosc biserica si asezarea,adica cu mare de oameni mereu.Problema mai grava este nu cati isi dau seama incotro omenirea ci cati fac ceva ca sa nu se indrepte acolo?raul cel mai mare ramane indiferenta,detasarea,neimplicarea,neasumarea riscului.va imbratisez cu drag si dor,logic...

marada spunea...

Multi intelegem ca nu e bine, dar nu prea depinde de noi sa indreptam lucrurile. Nu putem decat sa ne rugam si sa speram ca Domnul ne va asculta!

elena marin-alexe spunea...

nakudo
Medicii spun ca, în următorii ani bolile psihice vor face ravagii printre oameni şi vor domina între molime..
Omul era psihopat.

elena marin-alexe spunea...

marada
Oamenii aruncă vina oriunde, numai acolo unde trebuie nu.
Bolile psihice draga mea sunt urmare a necredinţei oamenilor.

nakudo spunea...

un punct pentru care o sa fiu pusa la zid de ceilalti dar cred cu tarie ca bolile psihice sant o consecinta a necredintei.unde nu e lumina clar e intuneric.vreo doi ani am facut practica la grajduri-la cei irecuperabili e infiorator si azi ce-mi amintesc...

Anonim spunea...

Şocant. Pur şi simplu... Urmăresc informaţiile care vin, însă este imposibil să înţelegi. Pe ce lume trăim?

elena marin-alexe spunea...

nakudo
E trist dar adevarat. S-a incercat aruncarea vinei pe umerii "sectantilor", a catolicilor, a altor culte, dar adevarul este ca omul era plin de duhuri rele, era schizofrenic, deoarece a incercat sa-si ucida si membri din familie.

elena marin-alexe spunea...

lisandrucristian
Va trebui să fim foarte atenţi cu cel ccu care ne intersectăm pe stradă.Cine ştie..ce intenţii are?
Bolnavii psihici sunt în libertate, printre noi.
Salutări din suflet dragilor!

bogdan spunea...

din păcate, trăim într-o lume tot mai urâtă, Elena. zilele trecute, în fața unei biserici auzeam un nevertebrat beat spunând că-și bagă ceva în ea credință. eu nu sunt habotnic și chiar dacă am fost crescut într-un anume fel, am și prieteni atei... dar când auzi așa ceva ți se zbârlește părul pe ceafă, ca la lupii lui Cristian. pentru că - pentru mine - biserica nu-i acea construcție de piatră, ci mulțimea de suflete din care se compune. dar cu cine să mai vorbești, când aceste lucruri ar trebui învățate de acasă, iar acolo nu mai sunt oamenii care ar fi putut să le transmită mai departe?

elena marin-alexe spunea...

bogdan
Baza educaţională se formează acasă, cum spui şi tu, dar oare câte familii mai acordă importanţă educaţiei religioase?
Din nefericire lipsa aceasta îşi scoate colţii..

disa spunea...

Din pacate, da! Avem o forma de evlavie, dar careia-i lipseste continutul.

elena marin-alexe spunea...

disa
Forma de credinţă poate fi umplută de Dragoste doar prin jertfa lui Isus.