vineri, 7 aprilie 2017

Dumnezeu este dragoste

   Pastorul Ianovici a rămas la Betel!Mulțumiri să fie aduse Domnului care ne-a ascultat rugăciunile. Mulțumesc tuturor surorilor și fraților din țară și din străinătate pentru susținerea în grupul Alături de Florin Ianovici, cu post și rugăciune. Am certitudinea că vom continua să ne rugăm pentru pastorul Ianovici. Să ne rugăm în același timp și pentru pastorii noștri, ca Dumnezeu să lase peste toți ocrotirea Lui, pacea, dragostea , râvna sfântă, îngăduința, pentru-ca Dumnezeu să-i încarce cu putere de sus și cu multă Dragoste. Mare este secerișul și puțini sunt lucrătorii, spune biblia. Să ne rugăm cât mai mult pentru toți lucrătorii din via Domnului. Să dăm importanță mai mult sufletelor pierdute, decât ambițiilor noastre firești. Cu siguranță în susținerea mea pentru Florin Ianovici am deranjat pe unii, am fost ceva mai dură cu alții, dar m-am ferit să aduc jicniri.    
      Îmi CER IERTARE de la toți și IERT pe toți care m-au jicnit cu expresii grele, de neredat...și credeți-mă nu au fost puțini.  Am avut ocazia să văd răutatea celor care-și spun copii de Dumnezeu. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți cei cu inima curată și să lase balsam de iertare peste sufletele noastre.
Dumnezeu să fie lăudat în veci!

elena marin alexe

 Şi noi am cunoscut şi am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu faţă de noi. Dumnezeu este dragoste; şi cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, şi Dumnezeu rămâne în el.

  1Ioan 4;16


Mulțumiți totdeauna lui Dumnezeu

Psalmul 116:17 ,,Îți voi aduce o jertfă de mulțumire și voi chema Numele Domnului;’’
A venit binecuvântarea? Mulțumește lui Dumnezeu și binecuvântarea va rămâne.
A venit încercarea? Mulțumeste lui Dumnezeu și El o va curma.

Pentru rugăciunile înălțate și jertfele aduse Domnului, vă mulțumesc. Sunt nevrednic de o așa dragoste.
Pentru cuvintele grele și disprețul așezat peste mine, vă mulțumesc. Sunt dator Golgotei să fiu pocăit.
Să slujești lui Dumnezeu este o cinste și o povară. Mă rog Tatălui ceresc să mă învrednicească să fiu un bun ispravnic al Său.
Se apropie sărbătoarea Floriilor…!
Ioan 12:13 "a luat ramuri de finic şi i-a ieşit în întâmpinare, strigând: „Osana! Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului, Împăratul lui Israel!”
Ramurile de finic sunt simbolul belșugului. Nu neapărat cel de pe mese, cât cel din suflet. Ramurile de finic sunt simbolul regalității. Tot ce are suflare să laude pe Împăratul.
Dumnică de la orele 18.00, la biserica Betel din București vom sărbători intrarea Domnului Isus în Ierusalim. Hristos a dorit ca oamenii să vadă și să înțeleagă. Mulți nu au văzut și adevărul a rămas ascuns privirii lor. ,,Ce rămâne ascuns privirii noastre?’’ va fi mesajul ce va fi rostit.
Vă așteptăm cu dragoste la biserica Betel! Suntem online pe adresa:
  www.bisericabetel.ro 

Preluare de pe Facebook !

2 comentarii:

geluu spunea...

Traim pentru Dumnezeu si facem voia Lui, pentru ca Dumnezeu este un tot in toate!

elena marin-alexe spunea...

geluu

Subscriu! Mulțumesc!