joi, 21 mai 2009


La Multi Ani celor ce poarta numele Constantin si Elena!
Va doresc tuturor binecuvantarea lui Dumnezeu pentru
toata viata asta trecatoare, dar si harul de a fi cu El in
IMPARATIA CEREASCA!

10 comentarii:

Geanina Codita spunea...

La multi ani! ti-am trimis un buchet de flori imaginar, flori pe care le-am ingrijit cu dragoste, le-am udat cu multa iubire, le-am mangaiat cu caldura, le-am pastrat pana astazi in suflet si ti le-am trimis. daca au ajuns vei descoperi toata bucuria mea de a avea o prietena ca tine. Fericire, iubire, si tot ceea ce inseamna viata alaturi de tot ceea ce ai mai drag langa tine.

Miriam spunea...

La mulţi ani binecuvânataţi!
Tocmai ne-am întors şi noi de la o ,,petrecere" cu sărbătoriţii noştri, soţul şi mama. Mulţumesc di vizită, mulţumesc de aprecieri şi de postarea cu fotografia de la nunta fiicei pe blogul d-voastră Albdemireasă. Numai bine!

lidy spunea...

Dragii mei aniversati parinti, va pup si va iubesc si va doresc sa va bucurati de zile multe si fericite pe pamant si de o eternitate cu Isus!

Mi-e dor de voi si va pretuiesc mult!
Imi pare rau ca atunci cand voi aniversati ceva.. o zi.. alta zi.. eu nu sunt in zona... dar ma gandesc la voi si va simt aproape!

La multi ani!

Ligulachelee

Ana Thomas spunea...

LA MULTI ANI, DOAMNA!
Din suflet sa va binecuvanteze Domnul cu lumina Lui!

ARIPI DE FLUTURE spunea...

la multi ani.

elena marin-alexe spunea...

Geanina Codita- desi ne intalnim doar virtual, iti simt emotia si inima care vibreaza cu a mea. Te pot considera unul din prietenii dragi mie pe care i-am cunoscut pe net. Te imbratisez cu dragoste!

elena marin-alexe spunea...

Mariana - multumesc pentru urari si mi-ar placea sa postez o poza cu fata ta mireasa, dar ea singura, daca aveti asa ceva. Binecuvantari!

elena marin-alexe spunea...

Lidy meu- te-as vrea mult mult mai aproape de mine, dar ma multumesc, pt. ca esti aproape de inima mea.....

elena marin-alexe spunea...

Tartoras - Te imbratisez cu drag si iti multumesc pt. urari. Binecuvantarea LUI sa te urmareasca. Si nu uita esentialul caci :EL te iubeste asa de mult ca 'da popoare pentru tine' asa esti de importanta in ochii LUI. Te mai astept cu mare drag.

elena marin-alexe spunea...

ARIPI DE FLUTURE - Multumesc mult pt. ca te-ai gandit la mine, fluturasule dragut.