marți, 31 august 2010

Leac

Monica Tatoiu afirma ca s-a vindecat de cancer cu ajutorul acestei retete:

- lăptişor de matcă - 4 grame
- miere de salcâm, luată de la Plafar - 1,5 kilograme
- polen măcinat - 300 de grame
- ser fiziologic - 200 mililitri
- tinctură de propolis - 150 de grame


Toate ingredientele se amestecă, apoi pasta creată se pune la frigider. Se ia o linguriţă dimineaţa, la prânz şi seara, pe stomacul gol sau cu ceai.

Se poate servi masa dupa 30 minute.

Poate  sa fie adevarat, dar eu cred ca depinde si de stadiul bolii, si de organism, si...in primul rand de voia lui Dumnezeu.

Merita incercat!

16 comentarii:

Fleur du May spunea...

Este foarte bine ca s-a vindecat. Dumnezeu a ajutat-o. Altii sunt azi in ceruri. Asta e. E ciudat si nedrept uneori, insa asta e realitatea.Sa ne ajute Domnul sa nu trecem prin asa ceva niciodata! Doamna Monica este o femeie deosebita, cu o sensibilitate si gandire aparte, chiar daca este matematician.Va pupacesc.

José Ramón spunea...

Interesante receta gracias por su felicitación
Saludos

denisia spunea...

E bine ca s-a vindecat. Nu stiu sa fie leac pentru cancer... cum ai spus si tu, depinde de multi factori vindecarea.
Cel putin in zona mea, cancerul a facut ravagii vara asta, au murit rapid persoane destul de tinere, in jur de 40 de ani, care le-am cunoscut... pentru mine, e vara in care am realizat cat de rapid ne putem stinge.

Anikó spunea...

Iti multumesc pentru reteta,si eu vreau s-o folosesc.Chear de nar face nimic dar nu strica ,pentru ca nu contine nimic rau.Si eu am avut fibron si nodul mamar,dar nu a fost canceros,iar acum mi s-a facut inapoi nodulul si dupa 3 operati.Eu un singur lucru cred ca Domnul nostru poate vindeca prin toate mijloace.Nu sint de fel suparata ca mi-am pus viata in mina Domnului,dar ce depinde de mine o si fac.

nakudo spunea...

e mult de povestit despre aceasta reteta care combina in ea atat intoarcerea la natura si vindecarea prin reconectarea cu creatia cat si ,,curatirea"interioara,sincer cred in reteta si va povestesc pe mess despre ea dar sa nu uitam ca orice vindecare porneste de la mental si credinta.va pup.sant libera azi...vb pe dupa amiaza:x

elena marin-alexe spunea...

FleurduMay-
Sa ne ajute Domnul sa nu trecem prin asa ceva niciodata!
Subscriu. O zi cu bucurie si pace iti doresc draga floare de mai!

elena marin-alexe spunea...

Jose Ramon-
Gracias Ramon por su visita!

elena marin-alexe spunea...

denisia-
Eu cred ca totul se reduce la Dumnezeu si vointa Lui.Cu siguranta ca leacurile sunt bune dar ultimul gir este de sus!Te pup draga mea!

elena marin-alexe spunea...

Anikó -
Dumnezeu are totul sub control si boala ta si pe a mea si pe a altora.Te pup si ma rog pentru tine.Numai de bine sa aud vesti...

elena marin-alexe spunea...

stefy-
Asa cum spui este o relatie.Dam si primim la randul nostru.Daca nu dam sa nu asteptam sa primim ceva.
El inca ne poarta de grija.
Te pup de noapte buna!Fii binecuvantata!:X

Virtualkid spunea...

Sa mai asteptam pana sa vedem cum este cu vindecarea...
Monica Tatoiu a excelat intotdeauna la capitolul "petarde" aruncate inainte de vreme.
Ca unul a carui mama a murit sub ochii lui, rapusa de aceasta boala, nu pot sa spun decat ca ii doresc cu toata sinceritatea ca, macar de aceasta data, sa aiba dreptate!

doctorultau spunea...

mama mea a murit (tînără) de cancer după ce a înghițit nenumărate "leacuri"; aşadar mi-e greu să cred cele de mai sus; cît despre doamna Tatoiu, i-am dedicat şi eu un articol, însă încep să o bănuiesc de histrionism; dar poate greşesc eu, cine ştie ...

elena marin-alexe spunea...

Virtualkid-
Nici eu nu am încredere in aceasta doamnă, dar nu se stie niciodată..

elena marin-alexe spunea...

doctorultau-
Si mama mea a murit de cancer uterin.Nu dau credibilitate zvonurilor diverselor vindecari, insa mi-as dori sa fie real leacul..
Multumesc pentru vizita!

Rodica Botan spunea...

Tatal meu si fratele meu au intre 3.000 si 4.000 de stupi (niciodata nu stiu exact numarul). Produsele apicole sint absolut create de Dumnezeu sa ne ajute in multe feluri. Zilele si viata El ne-o rinduieste dar intelepciunea sa ne ingrijim sanatatea tot de l aEl o primim. Am pus pe blogul meu jumate din retata ta de aici (ingredientele) si i-am trimis la tine sa caute restul...
Domnul este bun si in veac tine indurarea Lui...

elena marin-alexe spunea...

Rodica Botan-
Minunati oameni apicultorii! Sper sa fie o reteta cu mare efect.Multumesc Rodica draga!Pace si bucurie!