duminică, 19 septembrie 2010

Premiul Prieteniei
Azi Premiul Prieteniei merge spre Satu-Mare la Ionel Mesaros 
http://ionelmesaros.blogspot.com

Cred ca prietenul meu satmarean nu va fi asa surprins de Premiul Prieteniei deoarece am toate motivele sa il acord din toata inima.Mentionez ca acest premiu apartine blogului Hai la plimbare si este personalizat el fiind acordat doar celor pe care eu ii consider prietenii mei..
Inca de cum am pasit pe blogul sau personal, am fost uimita placut, de sinceritatea si seriozitatea cu care se prezinta prietenul meu, Ionel.
Blogul sau este de la distanta un blog cu tenta politica serioasa, dar si artistica  presarat pe alocuri cu romantism de calitate. Este un bun familist si asta m-a facut sa-i acord si mai multa incredere.
Cat despre caracterul sau de adevarat iubitor de Dumnezeu nu mai spun eu nimic, deoarece blogul sau vorbeste indeajuns.M-a cucerit cu sinceritatea postarilor lui, spunand lucrurilor pe nume, dar si cu fidelitatea cu care merge adeseori"la plimbare".Comentariile lui nu sunt de convenienta si se vede ca ii place sa citeasca pe aici..
Ma bucura intotdeauna cand ' il vad ' printre comentatorii mei.
Merita toata prietenia si respectul meu.


Dumnezeu sa te binecuvanteze Ionel Mesaros!
Premiul Prieteniei merge mai departe spre mai vechi sau mai noi prieteni. 

4 comentarii:

Ionel Mesaros spunea...

Doamna Elena Marin-Alexe,
Sunt onorat sa primesc acest premiu!
Va multumesc din suflet pentru aprecierile facute la adresa mea!
Exist in spatiul virtual,prin blogul meu,de circa 1 an si o luna ,timp in care am incercat sa nu dezamagesc,postand articole care mi-am dorit sa aiba ca numitor comun respectul pentru Adevar si Speranta.
Nu am reusit mereu sa ma ridic la standardul pe care mi l-am propus.
Inceputul nu a fost simplu,insa,iesind”…la plimbare” am intalnit o lume fascinanta,un univers care m-a ajutat sa-mi gasesc drumul si-n acest areal.Prin calatoriile mele pe alte taramuri virtuale am cautat poteca spre armonie,iar aceasta am intalnit-o in credinta,in iubire si in nadejde.
In urma cu cateva luni ,din intamplare,iesind “...la plimbare” ,am ajuns intr-un loc feeric,intr-o lume in care m-am simtit atat de bine , incat ,de atunci ,poposesc cu drag ori de cate ori am ocazia in spatiul primitor,plin de naturalete si comori pentru ochi,inima si cuget,trecand pragul blogului “hai la plimbare”.Mereu, vizita mea in acest areal scump sufletului meu s-a incheiat cu un comentariu simplu din care nu putea sa lipseasca un gest firesc ,cel de recunostinta.
Intr-o zi de iarna ,intrand pe blog,am intalnit un comentariu iesit din canoanele obisnuintei.Avea parfum de suflet.Era prima vizita a dumneavoastra ,o vizita care m-a onorat si care m-a determinat sa-i ofer si acestei lumi o parte din mine,avand credinta ca,impreuna,cuget cu cuget,inima cu inima,putem innobila aceasta lume ,aparent rece,cu caldura simtirii.De la acea vizita miraculoasa,incet ,dar sigur,ca prin minune,s-a incropit o relatie de prietenie la care tin foarte mult.
Va multumesc din suflet pentru Premiul Prieteniei!
Cu respect si prietenie,
Ionel Mesaros

nakudo spunea...

mi-am facut timp si am citit blogul acestui om...stiti ce m-a facut sa am insomnii?
CREZUL MEU ...
"EXISTA UN LUCRU MAI RAU DECAT OAMENII RAI !
ESTE IGNORANTA OAMENILOR BUNI !"
cred ca merita cu adevarat premiul dumneavoastra.tot santem contratimp,muncesc mult si nu am reusit sa va sun.o fac azi...mi-am inceput si saptamana cu poezia dumneavoastra...va imbratisez cu mult drag...

elena marin-alexe spunea...

Ionel Mesaros-
Te-am descoperit pe blogul Tizei mele si am pasit in casa ta virtuala cu atentie.Mi-a placut interiorul si cred ca sentimentul de onoare este reciproc.Meriti acest Premiu al Prieteniei!
Ma bucur de prietenia ta! Fii binecuvantat!

elena marin-alexe spunea...

nakudo-
Si eu am ramas marcata de aerul blogului sau.
Ma bucur intotdeauna de urmele pasilor tai Stefy draga mea draga. Fii binecuvantata!